След дълга поредица от слухове, клюки, лъжи, истини и полуистини, най-накрая стана ясно - връзката между Лидия и Атанас Колев приключи. За първи път информацията е безспорно достоверна, защото дойде от самата чалга певица.

Лидия призна за раздялата си с Наско Колев в чат с последователи, когато някой я попита дали двамата не смятат да запишат общо парче. "За съжаление не успяхме да стигнем дотам", тъжно отвърна Лидия, а после призна, че е сама и че е преживяла наистина токсична любов, която я е изпратила на психиатър.

Певицата не крие, че е изпаднала в сериозна депресия, която наложила лечението й при специалист. От известно време насам и тя, и рапърът, са изтрили всичките си общи снимки и спомени от миналото, а близките на Лидия са категорични - отношенията й с Колев са били бурни и с течение на времето все по-трудни.

"Проблемът е, че тя безумно го обичаше. Той също беше влюбен, но е с тежък характер и някак не успяха да се спогодят. В началото само беше добре, после се започна с постоянни ревности, обвинения, нападки и дори груби обиди от негова страна. Няколко пъти се разделяха и събираха, но това се превърна в порочен кръг на тегоби, от който нямаше друг изход, освен раздяла", споделят източниците.

Източник: Crimesbg.com