Тя е на 38 години, но няма 20-годишна или дори ученичка, която да й се опре на визията. Наричат я от "парещата" до "чук" и все с възхита. Да, говорим за Биляна Йотовска, която спокойно можем да назоваваме и просто като "Тялото".

Както знаем, Йотовска редовно дава съвети и насоки на последователите си, както за фитнес програми, така и за хранене, което да доведе до перфектната фигура. Е, няма как да е точно като нейната, защото, за да се докара до тази визия, тя е работила над себе си повече от 15 години и то упорито. Но книгите и уроците й определено работят.

Взриви: Горещата Биляна Йотовска подпали мрежата, както никога! (ПАРЕЩИ СНИМКИ)

Сега обаче на потребителите хич не им е до уроци, защото останаха безмълвни пред фотосите на Биляна от Малдивите и по-точно на това, което е на тях. Няма такова тяло, доказа Йотовска за енти път, а мъжът й стана обект на неприкрита завист от страна на стотици.

Взриви: Горещата Биляна Йотовска подпали мрежата, както никога! (ПАРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

"Какъв е тоя, дето я оправя тая мадама, бе?! Ох, да съм на негово място, котьооо! Тази и на 50 като стане, пак ще е къртач и ще разбива щерките си с визия", коментират разгорещени мъже в нета. А дамите дори не се опитват да скрият благородната си и не дотам благородна завист към Биляна.

Взриви: Горещата Биляна Йотовска подпали мрежата, както никога! (ПАРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 3