Всяко нещо си имало сефтето в живота. Е, на Асен Блатечки му дойде време да го направи с брака. Да, актьорът ще мине под венчило с жената, която, по негови думи, го побъркала, изпила му мозъка и му откраднала сърцето завинаги. Знаем, че става дума за Елеонора Янакиева, с която отдавна вече живеят заедно.

Елеонора е на 45 години и има също две деца като Асен - голяма дъщеря и по-малък син, на който в момента Блатечки изпълнява ролята на татко. Янакиева работи във финансовия сектор и никога не е имала нещо общо с творческите среди. Как и къде е успяла да омагьоса мачото, не се знае, но е факт, че той за първи път в живота си прави много неща.

За първи път отглежда чуждо дете, за първи път показва постоянно половинката си публично, за първи път говори колко е влюбен по телевизията и за първи път ще подписва брак.

"Тая жена ме побърка! Женя се! Да видим какво ще излезе от цялата тази работа, но знам едно - че го искам. Никога преди не си бях и помислял, че ще се бракувам, ама прави са хората като съветват човек да не се зарича за нищо на света", смеел се Блатечки преди дни пред приятели.

Разбира се, самата сватба няма да е нещо пишно и помпозно, а със сигурност ще е в рокаджийски стил, хипарски и може би на морето.

Източник: Crimesbg.com