Часове след новината за ареста му, причинен от шофиране в нетрезво (меко казано) състояние, Ивайло Цветков Нойзи излезе с публично извинение в мрежата. Друго не сме и очаквали, те всички се извиняват – от Андре Токев, през Белослава, та до княгиня Калина, а сега и Нойзи.

Той заяви, че го е срам и с нищо не може, нито пък иска да се оправдава. Закле се, че никога преди не е вършил нещо подобно и обеща да не се повтори и занапред. „Причините за това ми състояние не са от значение и не са важни. Важното е, че ще си понеса наказанието и отговорността, както подобава“, написа журналистът.

А часове по-късно близки до него и Мария Игнатова разкриха бомбастично, че причината за зверското наквасване на Нойзи, е именно блондинката. От дни той се бил изнесъл от дома й след страшен семеен скандал и от мъка и безизходица се налял като казак онази вечер.

Залитащ, но набрал кураж, Нойзи се е бил запътил към къщата на жена си, преди да го спипа полицията. Не е ясно за какво е кавгата им, но едно е сигурно – не е заради изневяра. Цветков не е сложил рога на Мичето, но се предполага, че в един момент на нея й е писнало да го издържа и да е „по-големият мъж“ в семейството им.

„Не само потребителите в нета, а и много от познатите на Мария неведнъж са й намеквали, че заслужава по-стабилен и амбициозен мъж, който реално да работи и да вади пари, а не само да бълва празни „мъдрости“ и засукани термини. Любовта е любов, но вече мина доста време, откакто са заедно и явно на Мария й се е вдигнала „пелената“ пред очите“, коментират източници.

Разбира се, за развод още изобщо не се говорило между двамата, но и надали Игнатова ще му дава шансове до безкрай.

Източник: Crimesbg.com