Върхът на простотията и слабоумието демонстрира Златка Райкова тези дни като заяви, че за нея сексът бил всичко. И това го казва жена, гонеща 40-те, с две деца, за които трябва да се грижи. Пропуснахме да уточним и жена без работа, защото плеймейтката май цял живот работи върху себе си. Е... и върху анатомията на половинките си.

С изказването си сега Русата Златка на практика призна, че е нимфоманка, но ако беше умна, нямаше да го развява като байрак, а дори щеше да се лекува, коментират потребители в нета. Защото тя не говори просто за секс с любим човек, а за секса сам по себе си.

Как иначе да обясним признанията й преди време, че с бившия й Благой Георгиев не си говорили, защото нямало за какво, но редовно се "мандръсали". Сега било същото и с Карен Хачатрян. Предвид факта, че едва ли темите на разговор между Карен и Златка са безбройни, двамата го правели по няколко пъти на ден.

"Ами да, аз съм ненаситна и много обичам да го правя. За мен това е основно нещо и дори може да не си говорим, но трябва да се еб*м. Спрем ли, тогава ще си търся ласките на друго място, но не смятам, че с Карен скоро ще ми се наложи, защото той е като див звяр", хвали се Златито.

А в нета недоумяват как може да е толкова елементарна...

Източник: Crimesbg.com