Месец остава на Златка Райкова до раждането на второто й дете, което този път е от Карен Хачатрян. Вчера те отпразнуваха и една година, откакто са заедно като тези вълнуващи събития явно са отключили и неподозиран сарказъм у бившата плеймейтка.

Както обикновено, в неделите Златка отговаря на въпроси на свои фенове, но този път буквално ги разцепи от смях. На питането как ще реагира на сдобряването на Благой Георгиев и Георги Валентинов - двамата й бивши мъже, Райкова възкликна: "Ура!", с което приключи темата. Ясно показа, че се подиграва с мъжете, за които преди уж умираше от любов.

Не бе подмината и темата за "Ергенът", когото Златито следяла с интерес. Като своя фаворитка тя посочи Айлин Бобева, а на въпроса за Габриела Бланко написа иронично "Сладурка"... За самия Евгени Генчев не се изказа, но и се предполага, че точно Русата Златка надали има опит с интелигентни момчета като пианиста (без да я обиждаме, но всичките й са или мутри, или спортяги).

Иначе блондинката призна, че с Карен ще си наемат бавачка за бебето и няма да се нагърбва с всичко сама, както била правила при първото си бебе от Благой Георгиев.

"Тогава не разчитах на никаква помощ от свекървата, защото тя постави ултиматум - ще помага, ако живеем заедно. Да бе, да...", коментира Райкова.