Още дни след старта на "Денсинг старс" гръмна скандалът около аферата на чалгарката Емануела и танцовият й партньор Иван Карастоянов. Мъжемелачката изобщо не се съобрази с факта, че човекът е прясно женен и има съвсем малко детенце. Тя си гледаше собствения кеф и пет пари не даваше за съпругата му Зорница. Явно Емито е на принципа - щом аз не мога да задържа мъж в живота си, ще крада чуждите...

Е, планът й обаче не сработи, защото Зорница се разлюти и бързо постави ултиматум на благоверния си, който на мига се отказа и от Емануела, и от шоуто, само и само да спаси семейството си.

Разярената съпруга обаче продължава да не вярва на певицата и не го крие. Хора от кухнята на предаването разкриха, че Зорница е вдигнала скандал зад кулисите и е предупредила половинките на останалите танцьори да си пазят мъжете.

"Пазете си мъжете от разкрачената! Онази вечер журито посъветва Емануела да се стреми към по-голям разкрач и да си разтвори повече краката. Че колко повече от това, което направи досега?! Само това й трябва - да я приканват към "разкрачи", негодува Зорница като същевременно е брутално саркастична към певачката.

Според по-голямата част от зрителите обаче, отношението й е напълно справедливо и заслужено.

Източник: Crimesbg.com