Спокойният живот на Светлана Гущерова бе разтърсен от мощен трус, поне 6 по Рихтер. Съпругата на Християн Гущеров е прекарала часове наред нощес в полицията, където е търсила защита и помощ. Причината този път не е скандал с мъжа й, за който се чували, че обича да я пошляпва като "сбърка", а незнаен човек, който й отправил ясна и директна заплаха.

Думите на изрода (защото подобно нещо може да свърши само психопат) са били, че ще я намери, където и да се крие, и ще я залее с киселина. Онзи, или онази - не е ясен още дори полът на субекта, дал на плеймейтката да разбере, че я мрази неистово и веднъж завинаги ще затрие "пластмасовото" й лице.

"Помощ! Ще ме нападнат, ще ме съсипят, ще умра! Боя се за живота си, но не само за своя, а и за този на децата и семейството си. Сигнализирала съм в полицията веднага, но много ме е страх и се моля те да се задействат. Трябва да хванат незабавно този човек, който да си получи наказанието по закон", обяви в мрежата Светлана Гущерова.

За момента не се знае кой и защо може да й е причинил това, а и е напълно вероятно да е просто гадна "шегичка" на някой хейтър, целящ да я побърка. Като знаем колко блондинката държи и трепери на лицето си, което всъщност е най-нормалното нещо за абсолютно всяка жена, няма да се учудим ако е направено целенасочено и точно с тази идея.

Източник: Crimesbg.com