Николета Лозанова стана причина за война между Златка Райкова и певицата Андреа

Жесток конфликт между Русата Златка и Андреа бе причинен от Николета Лозанова, макар и индиректно. Възлюбената на Георги била бясна от сдобряването на Ники с фолк дивата, тъй като считала, че така тя самата ще бъде изместена от сърцето на Ни Ло. Както е известно, Николета и Златка бяха от едно поколение плеймейтки и още тогава се сближиха много. Сега обаче Райкова почнала сериозно да ревнува от Андреа, понеже на няколко пъти опитала да се види със съпругата на Божинов, но тя все й отказвала заради ангажименти с гаджето на Кобрата, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335988" align="alignright" width="300"]Николета е между Златка и Андреа не само тук, но и в живота Николета е между Златка и Андреа не само тук, но и в живота[/caption]

"Тая Андреа е под моето ниво сто пъти, не знам Ники какво вижда в нея. Тя няма нито интелект, нито естествена красота. Не става дори за елементарен разговор." - беснеела Златка пред приятели.

Андреа пък не обръщала голямо внимание на обидите, които дочувала за себе си, защото считала Злати за жена от простолюдието, понеже не е родена в заможно семейство като нея.

"Жените, които нямат класа, непрестанно ми завиждат. Свикнала съм. Лошото обаче е, че хора без никаква професия или талант стават популярни в България и започват да се имат за фактор." - надменно намеквала за Златка певицата Андреа.

Николета Лозанова засега не била дала повод на нито една от двете да се чувства по-малко обичана от нея, но това не пречело на блондинките да се хванат за гушите. Нека припомним, че Андреа беше жестоко скарана с Ники в продължение на година, но после се сдобри с нея по неясни особено причини. Това явно не се е харесала на Златка Райкова, която се има не само за красива, но и за умна, понеже е висшистка.

"Учила съм толкова години и смея да твърдя, че такива като фолк певиците не заслужават да ги погледнеш, а камо ли да са ти приятелки." - смятала Злати.