Юксел Кадриев се ожени тайно, показа халката си!

Неочакван обрат е настъпил във връзката на едно от най-емблематичните лица на Би Ти Ви Юксел Кадриев с гръцката му любов Мария, научи вестник „Уикенд”. [caption id="attachment_460127" align="aligncenter" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев вече е семеен мъж, честито![/caption] 47-годишният водещ на централната емисия новини по Би Ти Ви се е оженил тайно за богатата гъркиня, а на безименния пръст на лявата му ръка вече блести брачна халка. В края на миналата година 35-годишната блондинка поискала да сложи край на връзката им, тъй като не виждала перспектива в нея. Година и половина водещият въртеше тайна любов със сексапилната гъркиня и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му.

Заради засилените мерки за безопасност по време на пандемият от Ковид-19, всеки път влюбеният Юксел си правел задължителния за влизане в Гърция PCR тест. Макар че гони 50-те, разведеният Юксел бил хлътнал до уши по красивата Мария.

През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолация. Разстоянието между София и Солун обаче се оказало препъни камък за връзката им и Мария поискала да се разделят. Кадриев много тежко преживял края на отношенията им и изпаднал в любовна депресия. Той започнал да излива чувствата си в стихове и проза, които събра в стихосбирка, която ще види бял свят съвсем скоро. „Лекува ли времето болката от несподелената любов или на времето, на което разчиташ, изобщо не му пука за надраното ти до кръв сърце?”, изливаше в проза чувствата си новинарят.

Любовните терзания на Юксел трогнали Мария, която осъзнала, че иска да прекара остатъка от живота си с чувствителен и отговорен мъж като него. Той пък спонтанно й предложил да се оженят.

Двамата се венчали тайно в Гърция, а временно, докато уреди формалностите около бизнеса си в Солун, Мария и Юксел живеят разделени. Кадриев не сваля брачната си халка, с която се появи в студиото на „Търси се” по Би Ти Ви навръх празника на влюбените Свети Валентин. По време на телевизионната си изповед новинарят прикриваше с едната си ръка другата, но от време на време емоциите вземаха връх и докато оживено ръкомахаше, показваше брачната си халка. Той сподели, че най-сетне са си простили с бившата му съпруга Бонка за всички панаири, които си спретнаха в медиите. Както е известно, бившите съпрузи преживяха труден развод, свързан с взаимни обвинения. Бонка обясняваше в интервюта, че Кадриев пробвал да й отнеме правото да вижда дъщеря им през 2011 г., но не успял, защото тя вдигнала шум в медиите. Двамата се видели на абитуриентския бал на дъщеря си Габриела през юли и набързо си дали прошка. Затова сега новинарят се надявал животът му да продължи още по-спокоен. 6 години след драматичния им развод, Бонка се омъжи повторно за унгареца Янош Ласло и двамата свиха семейно гнездо в сръбския град Суботица. След поредица от разочарования на любовния фронт, водещият също намерил своята половинка Мария.

Водещият, който след шумния си развод пази в тайна интимните си отношения, изненада водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска, както и зрителите на Би Ти Ви с откровението, че в момента обича и иска да има още деца.

Въпреки че преминал през много трудности докато отгледа дъщеря си, Юксел искал още наследници. Журналистът призна, че нямало да се справи като самотен родител, ако не била помощта на майка му Георгина и баща му Феми. В продължение на 10 години майка му живяла заедно със сина си и внучката си докато тя порасне и зарязала съпруга си сам в Оряхово. Колегите на Кадриев веднага забелязали бижуто на безименния му пръст и изпаднали в недоумение. Водещият не обичал да носи бижута, освен това били свидетели на душевните му страдания покрай раздялата с Мария. По-настоятелните от тях полюбопитствали за брачната халка, но Юксел само се подсмихвал. „Всяка вечер в 19 аз съм Юксел Кадриев. Извън ефир и след като напусна територията на телевизията, продължавам да бъда все същият Юки – понякога бунтар, малко див и може би заради това понякога съм леко нещастен. Винаги съм в търсене на щастието. Прекрасно е човек да е влюбен, но аз предпочитам да обичам. Влюбвайте се, но след влюбването започвайте да обичате, ама много бързо да обичате. Когато заобичате някога, е хубаво ясно да му го кажете. В момента аз обичам”, изповяда се Кадриев.