Влади Въргала потресе съквартирантите, които не успяха да обелят и дума!

С отворени от потрес усти останаха съквартирантите в Къщата на Вип Брадър след наистина неочакваното и брутално разкритие на Влади Въргала, което той направи пред рапъра Уош МС. Близо две седмици преди финала актьорът скъса синджира и или полудя тотално, или реши да смени тактиката си на игра ала "шокирай и владей".

Без да му мигне окото, Влади Въргала заяви, че го е правил около 100 пъти в Къщата от самото начало на шоуто. Но не с партьор, а сам със себе си. Той разкри, че си е доставял удоволствие адски много пъти, тъй като владее техники, с които може да го прави безшумно и така, че никой да не разбере какви ги върши.

[caption id="attachment_329041" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала шокира тотално всички[/caption]

Като една от най-сполучливите от общо 15-те техники, които владее, Влади Въргала обяви тази с банан. Цитираме инструкциите му към Уош МС, които бяха следните: "Взимаш един банан и го измиваш много добре. После го очистваш като внимаваш да не разкъсаш много обелката му, защото трябва да се получи нещо като кошничка. Плода на банана изяждаш, а обелката я запазваш и леко я затопляш. После леко я поставяш върху станалия си вече атрибут и действаш по-скоро плавно и бавно", надъха се да обяснява Влади Въргала като думите му потресоха не само жените в спалнята, а и самия Уош МС.

Очевидно е, че този сезон на Вип Брадър ще се запомни не само с многобройните скандали и омраза между съквартирантите, но и с откровения, които със сигурност не могат да се излъчат в ефир по-рано от 23 часа вечерта.

Припомняме, че що се отнася до Влади Въргала, то той още в началото демонстрира привличането си към бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, а съквартирантите не закъсняха с шегите, че може би точно Зорница Линдарева е била музата в ръчната обработка на Влади Въргала.

Сега, когато Зорница Линдарева вече излезе от шоуто, интересно е дали актьорът ще продължи със заниманията си и коя ще е съквартирантката, която ще го провокира към подобни действия. Ще разберем само ако продължим да следим епизодите на Вип Брадър всяка вечер от 20 часа.