С моминската си фамилия се подвизава от доста време насам бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай Мурад, която вече е Шенай Кузева. Тя не спира да твърди, че разводът с певеца е най-щастливото събитие в живота й и определено изглежда вярно, защото визията й е коренно променена, при това към добро.

Взрив: Вижте какъв мачо е новият мъж на Шенай Кузева! (бившата на Орхан Мурад чукна 50 - МНОГО СНИМКИ)

Родителката на Сузанита живее в Германия, където тези дни чукна половин век. Тя имаше юбилей, на който най-големите й подаръци бяха двете й дъщери, както и мъжът, когото обожава - Румен Керимов. Него го виждаме за първи път и не можем да отречем, че е в пъти по-добре изглеждащ и мъжествен от Мурад.

Взрив: Вижте какъв мачо е новият мъж на Шенай Кузева! (бившата на Орхан Мурад чукна 50 - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Именно Румен е давал сили през тези три месеца, в които с Шенай са заедно, тя да се вземе в ръце, да се пребори с болестта, която я мъчеше от години и да стане не само по-красива, но и по-свежа, по-млада духовно жена. Кузева си направи и редица пластични операции на тялото и на лицето, но не те, а излъчването й на щастие и любов я променя.

Взрив: Вижте какъв мачо е новият мъж на Шенай Кузева! (бившата на Орхан Мурад чукна 50 - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Припомняме, че както Шенай, така и двете й дъщери, разказваха ужасии за живота й с Орхан Мурад, който не само не ги поглеждал и се държал темерутски, но и си водел любовниците най-безсрамно в дома, в който живеел с жена си.

"Беше кошмарно, нямате представа с какво чудовище трябваше да живее тя. Орхан е коренно различен от екранния си образ и този в сладникавите си любовни песнички", разкриваха дъщерите му.