Според едни връзката на Андреа и Емре Йозмен е пиар трик, според други е план за отмъщение на певачката към голямата й любов - Кубрат Пулев, а според трети двамата наистина са се открили и са перфектна двойка.

Е, което и от трите твърдения да е вярно, фактът е един и той е, че нашенката и турският актьор са още заедно. Да им се ненадяваш, тъй като Йозмен е не само с три години по-млад от Андреа, но той е един от най-желаните мъже в Турция от доста време насам. А и, да си го кажем честно, по-хубав е от певицата...

Но браво на него - устоя и явно е харесал не само визията, но и същността на Андреа, с която самият той се пусна от едно легло в мрежата. "Защото обичам твърде много", написа Емре и придружи поста си със сърчице. До него в кревата Андреа се плези доволно и вероятно се плези именно на Кобрата.

Само че на Пулев му "дреме", разбира се. Той вече дори не се сеща за Андреа, отдаден на любимата си Розали Петрова и на двете им деца, с които тя го дари. Кубрат дори наскоро беше признал, че смята вече да работи за трето, защото иска двамата да имат поне още един наследник.

А дали Андреа и Йозмен ще се задържат достатъчно дълго заедно, за да помислят и те за нещо сериозно, тепърва ще видим.

Източник: Crimesbg.com