Двамата са не просто разделени, те не могат да се гледат. Или, ако трябва да сме точни, Мария Тарашманова не може да го гледа - него, Виктор Стоянов. Както знаем, двойката се раздели преди няколко седмици, а пътешественичката Тарашманова изтри моментално всичките им общи спомени от профилите си.

Всички се зачудиха какво ли толкова е станало, че не иска дори една снимка да остави, но явно е наистина сериозно. Дали са изневери от страна на първият Ерген, или дори психическо или физическо насилие над нея (появиха се разни слухове), но отвращението на Мария е видимо.

Огромният скандал обаче избухна преди броени дни, на концерта на Джони Деп и Алис Купър в столицата. Тарашманова и Стоянов бяха на концерта, но, разбира се, с различни хора и на различни места. На излизане той явно е знаел, че тя е там и я пресреща.

Очевидци разказват, че Виктор отишъл при Мария и поискал да говори с нея, но тя му показала, че бърза и то с ледена физиономия. Тарашманова била с приятелки, но това не попречило на Стоянов да я сграбчи за ръката и да се опита да я дръпне насила.

"Доста хора го видяха, явно искаше да говорят и то сериозно. Личеше му, че още иска да е с нея, гледаше я влюбено, но и някак виновно. Тя обаче реагира толкова остро, че му се разкрещя да я пусне. Дръпна се рязко и му обърна гръб като буквално хукна към изхода с приятелките си", коментират източниците.