"Вихра Петрова понесе много неща през годините, но накрая не издържа и "скъса синджира"!

Чаровната Вихра Петрова преживя много огорчения и обиди от бившата си половинка Иван Христов и настоящата му жена Ирина Тенчева. Последната открадна продуцента от семейството му с Вихра и Ава, а към настоящия момент вече се радва и на дете от него - малкото бебче Самуил.

Въпреки опитите на Вихра Петрова да се сдобри с Ирина Тенчева и двете най-сетне да заровят томахавките обаче, протегнатата й ръка бе отхвърлена. Вместо това Ирина не престана да хапе Вихра за щяло и нещяло в мрежата - последният й коментар бе по повод на абитуриентските балове, когато отново злобно контрира написаното от Вихра в блога й.

[caption id="attachment_341508" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова показа на Иван, че не значи нищо за нея повече[/caption]

След всички перипетии, дойде моментът, в който нервите и търпението на Вихра Петрова не издържаха и тя тегли чертата на примиреността и добротата си. Пред хилядите си фенове и последователи в социалната мрежа, Вихра Петрова солидно "нахрани" Иван Христов като разкри жестока истина за него, или по-скоро за характера му.

Вихра публикува красноречива снимка с прекрасна картина на женска фигура, придружена от взривяващ текст: "Тя беше поезия. Той... беше неграмотен!" - а приятелите й моментално я поздравиха за точния коментар, право в целта.

"Браво! Вихра най-после му даде да се разбере на Иван, който с лека ръка загърби нея и семейството си, за да хукне подир фустата на Ирина, която на всичко отгоре, е и по-голяма от него. Да видим какво ще стане, когато един ден се осъзнае, разбере от какво се е отказал или пък самата Ирина го натири. Защото всичко се връща", коментират познати на Вихра Петрова.

[caption id="attachment_341509" align="aligncenter" width="300"]Думите на Вихра - точни и право в целта Думите на Вихра - точни и право в целта[/caption]

Очевидно с времето бившата "отчаяна съпруга" е успяла да се отърси от мъката по загубата на екс любимия си, но и нещо повече - прогледнала е и съвсем трезво е оценила качествената му характеристика, убедени са източниците.

Оттук насетне остава само да срещне и мъжът с главно "М", за да докаже на Иван Христов, че с бягството си от нея й е направил най-голямата услуга в живота.