Валерия Георгиева продължава да бъде спорен образ, дори и след края на "Ергенът". Все така едни я обожават, а други я мразят - сякаш няма средно положение. И макар още официално да е годеница на Евгени Генчев, мнозина не вярват, че връзката им ще продължи.

Повод за това даде и самата Вал, която се държа безумно грубо и дори просташки с гаджето си на рождения си ден. Помним, когато на три пъти му изсъска да се махне от нея, за да се снима сама. А това изобщо не се понрави на пианиста, разбира се...

Е, днес в "Преди обед" Валерия беше попитана точно за този момент и просто нямаше къде да мърда. Тогава тя леко засрамено обясни, че искала да има и поне една снимка, на която е сама, за да не се съобразява с никого къде и кога я публикува.

"Ако бяхме постоянно с Евгени, а той не се хареса на снимките, нямаше да ми даде да ги кача. Исках да се снимам самостоятелно на поне няколко кадъра", оправда се Георгиева.

Другото, с което шокира зрителите, беше, че като дете в Плевен са й се подигравали и са я обиждали затова, че носи корсет. А въпросният е бил наложащ, заради сколиозата, от която страдала.

"Докато живеехме в Гърция, никой не ми се подиграваше, но в Плевен се чувствах ужасно", спомня си Валерия.