Най-сетне един човек се осмели да каже истината за Николета Лозанова!

Разделите и разводите са нещо напълно естествено - хората се срещат, събират се, а после осъзнават, че не са един за друг и всеки поема по собствения си път. Нормално, в това няма нищо лошо. Лошото обаче е, когато двама души създадат дете, което след това принуждават да бъде свидетел на омразата и евтините им циркове. Както стана в случая с Николета Лозанова и Валери Божинов.

Видно бе, че войната между двамата я започна не друг, а плеймейтката Николета Лозанова, скъсваща се да тръби на хората колко "съвършена" била. А дано, ама надали! Защото поръчковите й материали срещу Валери Божинов и цялата ненавист, която лъха от тях, станаха причина футболистът да каже: "Баста!". И да разкрие истината за вече бившата си благоверна.

[caption id="attachment_337773" align="alignright" width="300"]Николета Валери Божинов разкри истинското лице на Николета Лозанова[/caption]

А истината през очите на Валери Божинов е следната - Николета е подла и завистлива жена, на която просто не е достойно и не си струва да отговаряш. Не и с нейните средства и методи. На страницата си във Фейсбук Божинов ясно даде да се разбере, че не иска повече да мърси душата си в глупави битки с Лозанова.

"Никога не си отмъщавайте на подли и завистливи хора. Просто бъдете щастливи! Те именно това няма да преживеят", красноречиво се изказа Валери Божинов, чиято изгубена усмивка възкръсна на лицето му след раздялата с Николета Лозанова.

[caption id="attachment_337774" align="aligncenter" width="300"]Думите на футболиста са повече от красноречиви Думите на футболиста са повече от красноречиви[/caption]

"Валери е като прероден, не спира да го повтаря. Толкова много обичаше Николета навремето, а тя му съсипа живота. То не бяха флиртове с когото й падне, то не бяха претенции, то не бяха капризи и глупост, то не бе чудо! В един миг сякаш Валери се състари - даваше всичко, за да е щастлива жена му, но това човече угодия няма. Късметът обаче е с него. Щастливец е това момче, че се развежда с въпросната и сякаш наистина се роди отново", коментират близки приятели на Валери Божинов.

А що се отнася до бившия на Николета Лозанова и Алисия - Ники Михайлов, то припомняме, че след раздялата с нея, думите му не бяха по-ласкави от тези на Божинов. Ники Михайлов бе сравнил водещата на "Папараци" с трабант. "И пет живота да живее, пак няма да постигне краса", сензационно коментира тогава Михайлов.

Заключенията си остават за всеки от Вас!