Валентин Кулагин яко бръкна в здравето на мачото Петко Димитров!Гримьорът Валентин Кулагин

успя да изнерви до краен предел клубния мениджър Петко Димитров. Двамата премериха шпаги, като в двубоя определено надделя словесно хасковлията с руски корени. [caption id="attachment_413872" align="alignright" width="300"]Кулагин Петко Димитров едва се сдържа да не откъсне главата на устатия Кулагин[/caption] Разправията бе подхваната от бизнесмена, който се опита да изгони от компанията на част от съквартирантите Вальо. "Ние не желаем да те слушаме! Минаваш транзит и продължаваме!", заяви му Петко, но това му струваше близо 10 минутна разправия и изваждане от кожата. "Затова отваряте вратата да слушате разговора ни с Розмари", посече го Кулагин, а Димитров отвърна: "Ама ти като не знаеш да ме слушаш - отивай и си лягаш!".

"Ти ли ще ми казваш какво да правя?! Вземи излез от това амплоа на домоуправител", отвърна му подобаващо Вальо, а Петко намекна за побой над опонента му: "Затова са те пребили целия вход където живееш...".

"Стига с тези пребивания вече, не сме 90-та година. Дръжте се малко по-сериозно!", отвърна му Кулагин. Докато върти чашата с вино, Петко изръмжа: "Ти ли ще ми казваш как да се държа, бе, Мишко! Представяте ли си Кулагин в казармата", опита се да разсмее съквартирантите Петко... А Кулагин веднага го засече с думите: "Ама каква казарма, то я няма. Престани да живееш в миналото". Една от засегнатите теми по време на скандала беше номинацията на Розмари Тишер. След като гримьора бе пратен в лудницата на "ВИП Брадър", почти нямаше съквартирант, който да не е номинирал красивата моделка и то на основа приятелството й с Валентин. "Аз излязох от Къщата и вие тогава се сетихте да я номинирате. Защо не го направихте, докато бях вътре?! Излязох от Къщата и тогава решихте да я номинирате... много интересно! Тя общува с мен още от самото начало.. Но просто защото вече няма кой да номинирате и следващия беше тя. Просто защото мен ме няма и затова, това е цялата истина", откровено обясни стратегията им устатия хасковлия. "Ще усетиш кой е номиниран още другата седмица. За какво си тука, я ми кажи?", попита го на свой ред Петко, а Кулагин не се поколеба и отговор: "За да бъда себе си!" "Повярвай ми, ти си най-фалшивото нещо! От косата ти до куфара...", опита се да го захапе бизнесмена. А Вальо запази самообладание и спокойно му отвърна:

"Така да бъде... Добре, че ти си по-истински! Само да ти кажа, че аз когато съм ги носил тези куфари и тези дрехи, ти беше Петко Паркинга и паркираше колите на моите приятели. И съм носил скъпи дрехи и обувки, които ти днес още не можеш да носиш".

С тези реплики Петко буквално подпали: - Абе ей, ти вярно ли ги мислиш тези неща?! "Да ,вярно ги мисля! Къде беше Петко преди 15 години?", отсече Кулагин и продължи да нарежда управителя на заведения: "Стига си казвал на всички какво да говорят.. Какво е това командорене?!" - Я ми дайте да си измеря кръвното... - опита се да се оттегли от острия разговор Петко, но всичко продължи и в лайва на предаването снощи. Тогава бизнесменът постави диагноза на съквартиранта си обявявайки го за психичноболен. "Затова беше в лудницата на Биг Брадър. Това се случва само тук в Къщата, това навън ще бъде прегазено моментално. Виждал съм го навън и той не се държи така. Да, смешен е, изглежда като стрелбище, но съм сигурен, че е по тих от водата.

Тук поради много причини, може и Биг Брадър да е виновен - не знам, му никнат крила и той се опитва да лети. Само, че на всички нас ни е много смешно, защото аз не се връзвам на всякакви глупости. Смея му се и казвам, че това за него е дъното", отсече Димитров.

На свой ред Кулагин го изпоти с въпроса: "Истина ли е, че си се отнасял много зле с танцьорките ти в клуба? Че си ги наричал с грозни епитети и нецензурни думи? Вярно ли е, че като някоя от тях напусне - звъниш на управителя в настоящото заведение, където работи и искаш той да я изгони?". В отговора си Димитров се опита да се представи в образа на "строг и справедлив". "При мен работят момичета от 15 години и си изкарват хляба още много хора персонал. Що се отнася до танцьорките и персонала - винаги съм бил много строг, но справедлив. Когато някой нарушава правилата, той трябва да знае ,че има последствия", сякаш с половин уста потвърди думите на Валентин Петко. Димитров се опита да се заяде с Кулагин заради въпроса, като уточни, че ако той реши да е танцьорка в негов клуб, нямало как да стане. "Ти няма как да танцуваш в моя клуб. А и моите танцьорки изглеждат много по-добре от него", заяви смуглия Петко. "Със сигурност, аз не се сравнявам с жени!", затапи го Валентин. Източник: hotnews.bg