Поредните циркове ще гледаме довечера в "Ергенът", но този път ще има не само въздишки, мили думи и скандали между участничките, а и реки от сълзи. При това няма да ги пролее някоя лигава кифла, а най-бойната от момите - самата Христиана Манова.

Пияната Христиана, както я нарекоха потребителите след първото й представяне, вече се е превърнала в тяхна любимка. Мнозина коренно промениха отношението си към нея затова, защото тя действително може да не се държи като дама, но личи, че е открита, директна и има добро сърце.

За разлика от новата й врагиня Силви от "Ергенът", която не спря сама да се хвали и да си поставя високи оценки, а довечера ще я видим като един истински плъх и доносник, клепайки Хриси пред Младенов.

Де факто срещата на пейката, която Силви ще има с Алек, ще се превърне в едно клюкарене, портене и реване, а накрая ще го отнесе Христиана. Алек ще поиска сериозен разговор с нея и ще я докара до горчиви сълзи, а мнозина ще решат, че тя е тази, която няма да получи роза и ще си тръгне от шоуто.

Дали обаче ще стане така, предстои да видим след няколко часа. Зрителите са ясни - повечето стискат палци Хриси да остане. Така или иначе, тя изнася предаването "на гърба си".

Източник: Crimesbg.com