Голяма работа е този Христо Мутафчиев. Той е може би сред единиците българи, при това публични личности, които не си поплюват и изричат това, което им е на ума и на езика. Едни го мразят за това, други го обичат, но на него му е през... задния джоб.

Днес актьорът предизвика пълен шаш у водещите на Би Ти Ви, на които гостуваше в предаването "Тази събота и неделя". Както си хортуваха кротко в студиото, изведнъж водещите го попитаха дали е съгласен с тях, че медията им е първа винаги и във всичко. Имаха предвид кметските избори и новините от тях, в случая, но за Мутафчиев нямаше значение.

Вместо да им се подмаже и да закима утвърдително с глава, той повиши тон. "Първи сте в това, първи в онова, все сте първи - глупости! Това е вашето мнение, но моето е друго и то е, че говорите глупости", изригна Христо, а водещите се опулиха и моментално бяха пуснати "спасителни" реклами.

Зрителите обаче масово аплодираха и поздравяваха Ицо за тази му реакция и видимо се кефеха на физиономиите на кадрите на Би Ти Ви, изглеждащи като минали през центрофуга.

"Браво, Христо, еваларка! Така трябва да се говори - честно и директно, айде аман от кудкудякащи гъски, мисирки и прочие говеда", коментират в нета.