Страшна драма се вихри в "Шоуто на Слави" и по-точно в "Запознай се с малките" - Крисия и Митко Андреев изплашени!

Тотален взрив разтърси bTV след скандалната реформа в "Шоуто на Слави", която предвижда първият малчуган, превърнал се в любимец на зрителите, г-н Андреев да слезе от ефир. Това разкриха служители на медията, след като от дни това е бомбата, която тресе целия офис.

Оказа се, че Слави Трифонов взел едноличното решение да се отърве от г-н Андреев и да го замени с друго, доста по-отворено дете, за което вече усилено се оглеждал. Причината за предстоящата рокада в "Запознай се с малките" бил фактът, че Митко Андреев напоследък все по-често изваждал Слави Трифонов от нерви, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_341932" align="alignright" width="279"]Крисия Крисия плаче за г-н Андреев[/caption]

След дълъг размисъл и още повече след като последния път г-н Андреев не си изпълнил номера, защото го боляло гърлото, Дългия решил да действа. Намеренията му обаче не останали скрити от хлапетата, които надали вой ужасени. Без да знаят какво точно се случва и защо чичо Слави е ядосан, г-н Андреев и уникалната му партньорка Крисия Тодорова адски се притеснили.

Чула, че Митко Андреев си е навлекъл гнева на Слави, Крисия така се развълнувала, че по време на последната репетиция не спряла да плаче и отказала да си изпее песента. "Защо ще си отиде г-н Андреев? Какво е направил, че Слави му се сърди? Искам да остане", повтаряло разплаканото момиченце, а Евгени Димитров - Маестрото видял зор, докато я кротне.

В крайна сметка още няма назначен конкурс за нови деца таланти, а и Крисия е такава любимка на Слави Трифонов и цяла България, че не е невъзможно той да се вслуша в нея и най-малкото заради спокойствието на всички да остави г-н Андреев да си върши работата поне още няколко годинки, докато поотрасне още малко.

За уточнение ще споменем, че хонорарът, който Митко Андреев взима от "Шоуто на Слави" е в пъти по-висок от заплатата, която майка му изкарва с кански труд за цял месец.