Многодетната майка Светлана Гущерова изправи на нокти близки и познати с решението, което взе. Че и го съобщи официално. Бившата плеймейтка отдавна се държи налудно по темата, но всички се надяваха, че с времето ще се осъзнае. Е, уви...

Не, не става дума за разправия, още по-малко за развод с Християн Гущеров, разбира се. Къде ще ходи Светлето без него, че и с четирите "ремаркета" - абсурд! Ако продължава в същия дух обаче, не тя, а Хриси ще е този, който ще я зареже, просто защото няма да може да я гледа.

ВЗРИВ!! Светлана Гущерова: Край, решено е! Близките й: Ти ненормална ли си?!

На фона на всичките си операции и тунинги, които е правила и след които вече на живо мяза на извънземно, Светлето обяви, че отново се пъха в пластична клиника. И отново ще променя фейса си. Щяла да прави лифтинг, какъвто й правили миналата година и какъвто имала намерение да прави всяка следваща.

Това граничи не просто с абсурда, това граничи с лудостта, категорични са и близките й, и експерти. Гущерова е започнала с тези неща още преди да чукне 30-така и разбираемо към днешна дата прилича на мумия. А с още един лифтинг... страх ни е да си помислим на какво ще замяза.

"Виждали ли сте я на живо?! По-добре да не сте! Картинката е ужасна, а с всяка процедура кожата й става все по-зле, защото и тя има предел и няма как да се "опъва" и "променя" до откат", говорят източниците.

Източник: Crimesbg.com