Николета Лозанова получи най-жестокия "сюрприз" от все още настоящия си съпруг Валери Божинов!

Николета Лозанова и Валери Божинов са в официален процес на развод. Това вече е ясно на всички, а двамата дори не се и опитаха да прикрият или отрекат истината. Нещо повече - в свое интервю футболистът за пръв път призна, че отдавна не изпитва чувства към съпругата си.

Раздялата и разводът обаче са едно, а предателството съвсем друго нещо. Светът на Николета Лозанова буквално се преобърна, след като наяве излязоха стари SMS-и на Валери, писани от него в момент, в който бракът му с НиЛо се водеше "перфектен". Съобщенията са адресирани до две жени - скандалната Мис Джуки Габриела Радославова и певицата Джорджиа.

Оказа се, че Валери Божинов упорито свалял и двете като опитал да завърти главите им с провокативни съобщения. "Винаги си ме кефила. Искаш ли да се видим? Свободен съм в петък" - гласи първият му SMS до Мис Джуки, на който тя отговаря с въпроса: "А какво ще каже Николета за това?!". [caption id="attachment_339392" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова тотално изгуби вярата си в брака и Валери Божинов[/caption]

Отговорът на Божинов: "Николета няма нищо общо. Тя не трябва да те интересува", е повече от скандален и ясно доказва, че по време на брака си, ритнитопковецът изобщо не е стоял мирен.

"Много си готина", пък е съобщението, което получила от него певицата Джорджиа, разкриват източниците и на двете свалки на Николетиния благоверен. В мига, в който водещата на "Папараци" разбрала за флиртовете на бащата на Никол, изпаднала в бяс. Но не от ревност или наранена любов, а от чисто чувство за гордост, тъй като егото й е силно наранено.

След избухването на скандала, самата Мис Джуки потвърди факта, че Валери Божинов наистина я е свалял и то, докато още е бил със съпругата си. По думите й обаче, тя му отказала и не само не била спала с него, но не пожелала дори да се срещнат.

Как ли стои въпросът с Джорджиа обаче и дали освен тях двете, Божинов не е налитал и на други "видни хубавици"?!