Слави Трифонов едва не откачил, когато разбрал новината!

"Бременна е. И сега какво правим?!", успял само да каже Слави Трифонов, шокиран от новината за бременността на една от любимите си жени. Не, това не е Мартина Огнянова, нито някоя от сочените за негови любовници, а певицата Цветелина Грахич, към която Слави Трифонов има най-голяма слабост в шоуто си.

Малката босненка се радва на симпатиите на Дългия, който я счита за най-гласовита и атрактивна от тримата беквокалисти. Вестта, че Цветелина Грахич е надула корема обаче, го постави в шок. Защото по договор певицата няма право да отсъства от шоуто заради майчинство, а бременна не върви да пее всеки ден. Това разкриха служители от "Шоуто на Слави", които са категорични, че босненката може да си развали окончателно отношенията със Слави Трифонов.

[caption id="attachment_328358" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов шокиран от новината за Цветелина Грахич[/caption]

"Слави не може да я уволни, защото е бременна. Но Цвети тотално си отряза пътеките към сърцето му. А и с това момче са заедно само година, какво може да й даде той?! Млада е и кариерата й е много по-важна от раждането", на мнение са колеги на Цветелина Грахич.

Припомняме, че Грахич има връзка с музиканта от ромски произход Кристиян Шаламанов, от когото скоро разбрала, че е надула корема. Първоначално тя пазела в тайна бременността си от Слави Трифонов точно заради договора си и клаузите в него.

Все още Цветелина Грахич и Слави Трифонов не са провели неизбежния и сериозен разговор - какво правим оттук нататък, но това ще стане още тези дни. Източници, близки до Грахич подмятат, че босненката още се колебае дали да ражда детето, или да го премахне в името на работата си, а и защото е още много млада.

"Ако реши да не ражда обаче, връзката й с Кристиян Шаламанов е обречена на провал. Той е по-голям от нея и отдавна вече иска семейство и деца. Цветелина Грахич ще трябва да избира между него и бъдещето си при Слави Трифонов, и е много вероятно да предпочете второто", коментират източниците.

За момента обаче е ясно само, че Слави Трифонов е в тотален шок от новината и единственото, което го чули да повтаря на няколко пъти, било: "Бременна?! Как така е бременна, бе?!"