Мрежата гърми за пореден ден от новината за напускането на Венелин Венков и Невена Цонева от Ку-ку бенд и Слави Трифонов. Двамата обявиха окончателното си решение, което първоначално беше оповестено от вече бившия им работодател Трифонов.

Оказа се, че идеята да се отделят от екипа на Слави, е дошла от Невена, а не от Венелин Венков. Но като мъж, който я обожава и който от години показва, че тя е най-важна за него, той е послушал жена си. Явно именно това е вбесило Слави, който е известен с непоносимостта си към "предателите". А той нарича така всеки, който е дръзнал да се откъсне от него.

Сега вече можем да си обясним опита му да клъвне и да унизи Цонева в краткия си пост по темата. В него Трифонов пожела успехи и на двамата, но не пропусна да натърти, че Невена Цонева е певица, която е продукт на неговия формат - визира Мюзик Айдъл преди години и че уж е певица, но всички я знаят като негова беквокалистка...

Думите на Дългия със сигурност не са се понравили на Цонева и Венков, защото реално омаловажават работата и таланта на Невена. Може би и затова барабанистът написа, че Ку-ку бенд винаги ще е в сърцето му, но не обели и дума за шоумена. И нормално - кой адекватен мъж не би се ядосал от подобно отношение към любимата му?!

Източник: Crimesbg.com