Скандалната причина за завръщането на съпруга на Жени Калканджиева се разкри!

Скандал избухна в Къщата на Вип Брадър едва ден, след като съпругът на Жени Калканджиева - Стефан Манов - Тачо се завърна в шоуто. Тачо пристигна снощи и замени Евгени Минчев, чието участие в риалитито приключи. Любимият на шестата по красота в света се върна триумфално, награбил пръстен, който да подари на жената на живота си и да се помирят.

Това обаче се оказа само привидно. Истинската причина за завръщането на Тачо е тайна мисия, която той и Жени Калканджиева с охота приеха. Вип Брадър им е поставил условието, че отново ще бъдат двойка в Къщата, само ако се съгласят да се превърнат в ябълката на раздора.

[caption id="attachment_327773" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо са участници в скандална и тайна мисия[/caption]

Жени Калканджиева и Тачо ще трябва да правят всичко възможно, за да провокират неистови скандали и раздори между съквартирантите, да настройват хората един срещу друг и да плетат интриги, на които дори тандемът Евгени Минчев и Албена Вулева биха завидели.

Очаква се рейтигът на Вип Брадър да удари тавана, още повече като още преди Тачо да влезе в Къщата, Жени Калканджиева заформи първата интрига. Красавицата нарочно парадираше с коремчето си, което уж било наедряло, само за да вкара на съквартирантите идеята, че е бременна.

В момента почти всички са убедени, че тя носи второ дете, а съквартирантите се разделиха на две групи - едната категорично вярва, че Жени Калканджиева е бременна от съпруга си Тачо, докато втората смята, че детето е извънбрачно и е дело на тайния любовник на Жени Калканджиева.

Запитан за евентуална бременност на жена си, Тачо категорично отхвърли подобна възможност, но това се знае само от зрителите. Докато съквартирантите вярват в съвсем друго. Тепърва ще видим как ще се държат с Жени Калканджиева и Тачо и дали няма да му подхвърлят съмнението, че отново се е превърнал в измаменото камилче.