Синът на шеф Петров предизвика Даниел Златков да дойде и да се бие с него!

На истински двубой предизвика синът на шеф Петров - Веселин неговия най-голям враг Даниел Златков. Припомняме, че в Къщата на Вип Брадър футболистът неведнъж скачаше срещу кулинаря. А боят им се размина на косъм. [caption id="attachment_398374" align="alignright" width="261"]шеф Петров Синът на шеф Петров с люти закани към Даниел Златков[/caption] Явно сега нито шеф Петров, нито синът му Веселин, са забравили обидите и заканите на родния Роналдо. И макар и с леко закъснение, дойде моментът да му потърсят сметка. И така - ето го синът на Борис Петров и ето какво написа той дословно в мрежата. "След всички циркове и панаири в къщата на Вип Брадър (сезонът на любовта) Даниел Златков за пореден път се изтъкна в свое интервю, че е добър боец. Че е способен да поваля с един замах, че е човек, който е потомък на Херакъл. И са му достатъчни три секунди за да надвие един човек, който е с 20 години по-голям от него. Първо искам да кажа, че трябва да се радва на това, че Шеф Петров не е с 20 години по-млад.

Второ, искам да кажа на Златков, че в това, един натрениран мъж в силата си да напада и заплашва физически, когато аргументите му свършват и не може да води словесна битка. Да напада по този начин един петдесет годишен човек, няма нито доблест, нито смелост, нито разум, а по-скоро изнуреност.

В поредното си интервю, Даниел Златков заплаши моя баща и заяви, че съществува възможността да се занимава професионално с бокс, а защо не и ММА. Дани, когато в средновековието призовеш някой на двубой и той не е в кондиция, то тогава той може да предложи негов заместник. Тъй като моят баща е целият в травми, благодарение на десетките години отдаденост в кухнята и зверски труд, аз предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров. Под строго определени правила, а именно ММА правила. В името на отредените традиции на средновековието, в името на семейната чест, и в името на спортсментския дух. И завещанието на великите ни прадеди, които проливаха кръвта си за да можем днес да говорим и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя, аз го предизвиквам на двубой. И му предлагам един доблестен старт на неговата ММА кариера.

Даниел Златков, ще разбера ако си се объркал и откажеш. Ще разбера ако се покриеш, ще разбера, наистина, както и всички знаем, че си се объркал за К. Роналдо. Ще разбера ако си просто поредният фарисей, търсещ публична изява, реклама и още кинти за гелче.

Златков, не може да има свобода без жертви, не може да петниш чуждото име по този начин и да очакваш да няма последствия. Затова поеми отговорност за действията си спрямо моят баща и ако има капка смелост и доблест в гърдите ти, то тогава нека се срещнем на арената, също както гладиаторите от древността - на една ръка разстояние.

Златков, аз не съм професионален боец, както и ти не си, но има един цитат от един мой любим филм, който гласи; „Всеки умира, не всеки живее истински."

Ако наистина си този мъж, когото претендираш че си, нека се разберем по най-мъжкият и спортсменски начин а именно в клетката".