Цитиридис ще получи глоба до 15 000 лева от СЕМ!Глоба от 3 до 15 000 лв.

грози комика и тв водещ Николаос Цитиридис. Причина за сезиране от страна на Съвета за електронни медии на Николаос е предаването от 25 юни тази година, в който си прави шеги с жените, жертви на домашно насилие. [caption id="attachment_449175" align="alignright" width="300"]Цитиридис Яка глоба грози Цитиридис, който ги надроби едни...[/caption] Скечът представя водещият, който продава книги с измислени заглавия на Пролетния базар на книгата.

Обложки със заглавия „Как да бием жена си без да засягане важни органи“, „501 начина да разбереш дали си осиновен“, „Защо жените заслужават по-ниско заплащане“...

И „Как да скрием ерекцията си, ако сме на погребение“ възмутиха редица сдружения подкрепящи жените преминали през ужаса на домашното насилие. Преди няколко дни излезе решение на СЕМ, който констатира нарушение. А предаването ще бъде санкционирано въпреки извиненията на водещите в национален ефир. Експертите смятат, че са нарушени добрите нрави, а за такъв вид провинения се предвиждат от 3000 до 15 000 лв. санкция, която все още не е наложена. Тъй като трябва да заседават съветниците и да се вземе решение, коментира пред вестник „България Днес“ Бетина Жотева председател на СЕМ.