Михаела Филева знае доста начини за пробиване!

Остават три дни до първия самостоятелен концерт на Михаела Филева. А изпълнителката побърза да се изфука, че билетите са разпродадени. Истината се оказва съвсем преувеличена, разбира се и HotArena узна каква точно е тя! [caption id="attachment_424173" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева знае как да си постига целите[/caption] Преди седмица група „СкандаУ“ запълни капацитета на „Арена Армеец“, като фактите сочат, че близо 12 000 души са посетили музикалното събитие на годината. Е, през този месец ще има и друг концерт, на колежката им Михаела Филева. Но той ще се проведе в скромната „Зала 1“ на НДК, чийто общ обем побира 3380 души. Мишето и музикалният й продуцент „Монте мюзик“ вече усилено тръбят, че мероприятието е, както е модерно да се казва – „sold out”. Но ни спестяват някои важни подробности. В музикалните поп среди усилено се шушука, че компанията от зор е раздала около 1 000 покани на близки, роднини и колеги, които, както се досещате, са съвсем безплатни.

Да приемем, че все пак са успели да продадат поне 2 000 билета, 1 000 от които да са закупени от хора, които ценят таланта на Михаела. А другите – привлечени от гръмкия ПР, който Филева и „Монте“ спретнаха непосредствено след пускането на билетите в продажба. А именно – че е имала интимна афера с тенисиста Григор Димитров.

В края на ноември месец 2018 година Гришо пуска клипче в нета как тренира във фитнес зала под музикалния съпровод от песни на Михаела. И пише, че в България това е най-доброто, което може да се чуе. Веднага започва да се спекулира, че двамата имат тайна връзка. Като всяко нещо без конкретни доказателства и тази история се очакваше бързо да отшуми… Но… В края на декември 2019 година Михаела Филева пуска билетите за концерта си през април в продажба, а на яве започват да се появяват сведения, че тя и Гришо дори са видени заедно в Правец. След което клюката за връзката им започва да се разгъва като локум от светските сайтове в продължение на дни и седмици. На Филева това й е изгодно, а нищо чудно и тя самата да е подсилвала спекулациите. В крайна сметка опровергава информацията, че двамата имат нещо общо чак през февруари. Като отсича, че дори не се и познават, нито пък са се виждали на живо. Близо 3 месеца тя се радва на медийно внимание заради Гришо. И това й е напълно достатъчно, тъй като точно тогава започва изявата й като член на журито в музикалното риалити „Гласът на България“. Източник: hotarena.net