Гери-Никол най-после има нова връзка и не я крие. Знаем, че единственият мъж, когото се осмели да покаже на обществото преди време, беше ММА боецът Дани Илиев. Двамата ходеха около няколко месеца, а певицата беше хлътнала над ушите. Впоследствие обаче Дани я заряза по брутален начин и се хвана с друга богата хубавица, а Герито доста си порева.

Затова и оттам нататък тя спря да говори за личния си живот и не се знаеше дали е имала други връзки, или е лекувала разбитото си от Илиев сърце. Е, днес чудото се случи - варненската принцеса не само показа, че е обвързана отново, но и пусна доста горещи и провокативни фотоси с любимия си.

Взрив: Разкриха кое е мистериозното гадже на Гери-Никол! (Ето кой е той + горещи СНИМКИ на двамата от днес)

Лицето му остана скрито от певицата, но ясно личеше, че мачото е млад, доста атлетичен и със сигурност хубавец. Часове след появата на кадрите обаче близки до въпросния се издадоха в мрежата и разкриха самоличността му.

"Това е Борис Вълков, със сигурност. Доскоро имаше друго гадже, оправяше една от хостесите в прословутия Бедрум. Готин е и мацките си падат по него, но иначе не е някой супер богаташ. Герито обаче да си го пази, щото няма да й е лесно с тоя наплив от фенки покрай Борето. А и ангелите му не са особено силни...", коментират леко заядливо източниците.

В момента варненката и гаджето й са на почивка в някое от любимите й островни райски кътчета, но скоро ще се завърнат у нас и ще трябва да си отваря очите на 16.