Помните ли пластмасовата Мони Зенгинер от "Ергенът" 2, която се имаше за стилна, интелигентна и класна дама, а де факто не успя и една дума да върже с Евгени Генчев, нито с другите момичета. Е, Мони си е все същата и все така си вярва като в момента се напъва да се прави на журналистка.

Тези дни тя призна, че влязла във формата само заради славата (то пък една слава) и че Евгени никак не й харесал като мъж. Мони имала други критерии и те нямали нищо общо нито с Генчо, нито с настоящия ерген Алек Младенов.

Извън момчетата обаче, тя насоли здраво участничките в този сезон като първо заяви, че половината и повечето от тях са тъпи на галош и не могат две нормални изречения да съставят, а после шокира с разкритие. Разкритие, което отдавна се шушука под сурдинка, но хората още се чудят вярно ли е, или не.

А именно - че продукцията се държала толкова зле с момичетата и не им предоставяла никакви нормални условия за живот, че компенсирала мрънкането им като им позволявала чат-пат да се "онождат" с Алек.

"Това са месеци, подложени на постоянен стрес и работа по снимките. Ако не им разрешат да го правят понякога, всички ще гръмнат. Затова като стане напечено, пускат по някоя при момчето - сигурна съм, че ги е минал половината още вътре", взриви Мони Зенгинер.

Източник: Crimesbg.com