Дамата, около която се шумеше особено много през последната година - Лена Бориславова, бе спипана от папараци снощи. А кадрите разбулиха мистерията и може би дадоха отговор на въпроса, който "измъчваше" мнозина - Киро или Миро й е на сърце?!

ВЗРИВ: ПАПАРАШКИ СНИМКИ от снощи разбулиха мистерията около Лена Бориславова! (виж ги тук + още разкрития)

Името на Лена Бориславова бе спрягано неведнъж с това на бившия премиер Кирил Петков, а и основания за слуховете - дал Господ. Преди часове обаче тя бе заснета в супер неглиже обстановка, на коледния базар в столицата, в компанията на годеника си Мирослав Иванов.

Дотук добре, всички ние отлично знаем, че Лена винаги е избягвала от обвиненията, че прелюбодейства с Киро точно по този начин - "сгодена съм, имам мъж". Като се вгледаме във физиономията й на снощните снимки обаче, ще видим нещо, колкото озадачаващо, толкова и очаквано.

ВЗРИВ: ПАПАРАШКИ СНИМКИ от снощи разбулиха мистерията около Лена Бориславова! (виж ги тук + още разкрития) - Снимка 2

Бориславова изглежда видимо недоволна и отегчена от мястото или по-скоро от компанията си. Тя изобщо няма вид на влюбена жена, която си умира да е с "мъжа на живота си", а по-скоро иска тази "досада" да приключи, за да се прибере и да си отдъхне.

"Личеше си, че хич не й се ще да е там и виси по задължение. Ама и какво да прави като Кирчо по това време обяснимо трябва да си е вкъщи с Линда и домочадието", майтапят се потребители в нета.