Шеф Ангелов е известен с голямата си уста и самообладанието си, но този път, за сефте, остана като паметник. Той се вцепени, хлъцна и се изчерви до ушите от думите на Владимира - участничка, която ще се бори за голямата награда в Хелс Китчън.

Владимира е дошла от Испания, където живее от 20 години и работи на две места - трудолюбиво момиче. Тя е преводачка в градския съд на Барселона и паралелно с това снима п@рно филми. С жени!

Пред сащисания поглед на Виктор Ангелов, Влади обясни спокойно, че е лесбийка и живее на семейни начала с приятелката си. А филмите, които снима, също са с жени. "Снимам с една или с няколко жени, дамски състав сме обикновено. Обичам и повече ми харесва да го правя с жени, отколкото с мъже, затова и участвам предимно в такива ленти", каза Владимира, след което и останалите в студиото изгубиха ума и дума.

Пръв тишината наруши шеф Ангелов, който успя да излезе от вцепенението и възкликна: "Верно ли, бе?! Евала, моето момиче! Ела да ти стисна ръката!"... Явно кулинарният гуру направи това, за да поощри смелостта и директността на Владимира. По нашите ширини все още рядко се срещат толкова прями и искрени хора като нея.

А кой ще спечели стоте бона, това още можем само да гадаем...

Източник: Crimesbg.com