Заплашена ли е Светлана Гущерова да остане "на улицата", макар да е родила вече три отрочета на мъжа си?! Това се пита от известно време насам и самата тя, както разкриха доверени и близки до семейството й хора. Именно този й страх, граничещ с ужас, я карал да натиска Християн Гущеров за четвърто дете, тъй като смятала, че така ще направи отговорността му към нея и тях още по-голяма.

Причината за паниката на бившата плеймейтка и видна столична бръмчалка е фактът, че все повече знайни и незнайни гърли се навъртали около мъжлето й и точели лиги по него. Причината е ясна - от една страна това са финансовите му възможности, а от друга нескончаемите уверения на самата Светлана колко мил, добър, улегнал и зрял за годините си бил Хриси.

"Тук да се сърди на себе си, защото с тези хвалби си направи харакирито сама. Тя не се спря да говори как Християн не обичал да излиза и да купонясва, как бил домошар, как си седял вкъщи, но едновременно с това се късал да й прави подаръчета, да я лигави и да я води по света... Е, много ясно, че след тези нейни тиради, разните му там женски маргази ще се скъсат да го преследват", коментират запознати.

Светлана се бояла и че Хриси не е с чак толкова "железни ангели" и може да поддаде пред чара на някоя материалистка, а тя и децата й да останат на заден план.