Ивайло Цветков - Нойзи окончателно е бита карта в живота на Мария Игнатова. Блондинката категорично му "тегли чертата" и изобщо не си губи времето в съжаление, колебание, меланхолия и прочие неща, които могат буквално да те подлудят.

След като видя и осъзна, че псевдо интелектуалецът няма да й даде нищо повече, освен голите си приказки и скудоумни тъпотии, Игнатова се взе в ръце, отърси се от заблудата за "вселенската си любов" към него и продължи напред.

Днес всички с почуда узнаха, че Марийка се "гушка" с друг и съвсем скоро ще го направят и публично. Особено след като се "обясниха в любов" един на друг. Мдаа, новият мъж, който ще е почти постоянно в живота й оттук нататък месеци наред, е чаровникът Емо Чолаков.

Е, двамата не са започнали романтична връзка (макар че знае ли се...), а ще водят рамо до рамо новия сезон на "Един за друг". Мария Игнатова се уреди със сладката длъжност на водеща като хем ще е отново на екран, хем ще си вземе едни добри пари, хем напълно ще се откъсне от миналото и Нойзи. Найс, а?!

Тепърва ще видим как ще отвърне Цветков на това, но едва ли танцува от кеф...

Източник: Crimesbg.com