Той е едва на 47, а вече има първо внуче. 48 ще навърши след месец, а със съпругата си е от дълги години. Да, говорим за чаровника и майстор на черпака Иван Звездев, който си изгуби ума по... неприлично млада врачанка.

Тя не е само хубавица, а и магьосница в кухнята като с това успя да омае Звездев от пръв поглед. Девойката се казва Вяра Максимова, от врачанското село Бистрец е и е само на... 17 години.

Взрив: Неприлично младата красавица Вяра взе акъла на семейния Иван Звездев! (подробности + СНИМКИ)

И преди да изревете срещу нищо неподозиращия Иван и да го обвините едва ли не в престъпно прелюбодеяние, ще уточним, че той наистина се влюби във Вяра, но единствено като кулинарка. Врачанската сладурана стана котегоричен победител в конкурс за баница, в който Звездев бе част от журито и твърдо отсече, че момичето го е пленило (баницата й, де).

Вяра се представи пред смаяните погледи на всички не с баница, а с истинско чудо на три етажа. Да, нейната баница бе като триетажна торта - първият етаж бе традиционна баничка със сирене, втория с маслини и спанак, а третият с топено сирене, кашкавал и шунка.

Още щом вкуси от баницата, Иван Звездев се понесе в облаците и само дето не обяви младата Вяра за световен гуру в кулинарията. "Много се радвам, че оцениха труда ми. Моята баба е майстор на гозбите, работи като готвачка в детска градина, а майка ми е отлична сладкарка", радва се победителката.