Тя беше едно от златните момичета на България, с куп победи и медали по художествена гимнастика. Особено в периода 2015-2016-та година, когато прослави страната ни като шампион. После обаче Йоана Николова се отказа от спорта заради тежка контузия и от 2020-та прекрати кариерата си.

Днес тя обича две неща - да пътува и опознава света и да се снима г@ла. Затова е и на върха на щастието, че вече е корица на германския "Плейбой", от който разпали фантазиите на мъжете.

ВЗРИВ: Наше златно момиче се съблече за "Плейбой"! (ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+)

Всъщност Йоана Николова признава, че е сама и свободна. Мнозина се чудят как такова огнено момиче няма мъж до себе си, а тя обяснява, че държи много на качествата на партньора си, а не толкова на визията.

ВЗРИВ: Наше златно момиче се съблече за "Плейбой"! (ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+) - Снимка 2

"За мен е важно мъжът до мен да е мил, да е галантен, добър, чувствителен, съпричастен и честен. Не ме вълнува толкова как изглежда. Истината е, че се надявам да срещна подобен човек, но за момента някак ми се изплъзва", признава Николова.

ВЗРИВ: Наше златно момиче се съблече за "Плейбой"! (ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+) - Снимка 3

Докато го чака, тя не седи на едно място, а обикаля света като признава, че засега Азия й е на първо място в листата, защото е посещавала континента само веднъж и й се иска да го направи отново.

Източник: Crimesbg.com