Айлин Бобева си заслужи прякора "Лиглата" в "Ергенът". Докато беше в имението, тя не спря да "мяука", да се лензи и да пърхи с миглички на Евгени Генчев, само и само да се уреди на финала. А ако получеше и пръстенът, щеше да е топ - досущ като Виктория Капитонова миналата година.

Защото после се разбра, че Айлин не е във формата за брак и деца, а за реклама и увеличаване на "клиентите" й, както самата тя разкри наскоро. Пред Евгени тя се преструваше на херувимче, а маската й бе свалена още от Пам Велидис, която заяви в ефир, че Бобева е най-голямата лицемерка, която познава.

"Пред мен беше една, а пред камерите с другите момичета, съвсем различна. Не харесвам такива двулични хора", сопна се Пам. И ето, че Бобева си показа ноктите и сама, в реалността.

Айлин скочи на хейтърите и им забрани да я наричат туркиня, макар реално да е такава. И в това няма нищо лошо. Баща й е с турски произход, както хиляди наши сънародници, но чудно защо Айлин сякаш се срамува от това.

"Аз съм българка, имам българско гражданство и като печеля състезания, се гордея под звуците на българския химн. Наричат ме туркиня, защото баща ми бил турчин. Какво от това, аз съм си българка. Писна ми от нелепи хорица и злобари! Затваряйте си устите!", избухна кротката доскоро гърла.

Потребители обаче я срязаха и я посъветваха да не се обръща против корените си, защото това е най-тъпото нещо, което може да направи със себе си.