Огромно щастие за семейството на Христо Стоичков. Камата ще става дядо отново. Дъщеря му Мика Стоичкова е бременна и е научила благата вест съвсем скоро. Дали заради това, или решението е било взето отдавна, но е пазено в тайна, но се разбра и че тя ще се врече във вярност на любимия си буквално след броени дни - на 20 юли.

Както знаем, Мика Стоичкова е в сериозна връзка с Мартин Трайков от доста време и никога не е крила чувствата си към него. Тя е влюбена и не се притеснява да споделя пред всички в мрежата колко е щастлива със своето момче.

За Мика това ще е второ дете, а за Мартин първо и е нормално той да е повече от развълнуван. Първородната внучка на Камата - Миа, била на върха на щастието от новината, че ще си има братче или сестричка. Какъв ще е полът на бебето още не е ясно, но се предполага, че този път Мика ще иска син. Абе, важното е да се роди живо и здраво, коментират близки до тях хора.

Припомняме, че Миа е дете от връзката на Мика с Айкут Рамадан, с когото също се ожениха. Несходствата в характерите им обаче бяха твърде големи, за да ги преодолеят и да останат семейство. Нещо, което не важи изобщо за отношенията й с Мартин, който е прекрасно момче, а Камата не крие, че е идеален за зет.

Пожелаваме им здраве, любов и едно прекрасно бебе!

Източник: Crimesbg.com