Кой не помни тази светла личност Миглена Каканашева - Мегз?! Макар от няколко години да си е била камшика и да избяга да живее в Дубай, заради куп нередности, по които я търсеха властите у нас, Мегз не може да бъде забравена.

Всички отлично помним шашавите й появи в медиите, участието във Вип Брадър, където се показа едновременно силна, волева и пълен кукумицин, както и позора й в "Черешката на тортата"... и още ред издънки, достойни за комедия.

Помним и връзката й с Румен Рончев, на когото се кълнеше в любов, но той я предаде. Всъщност двамата заедно се оказаха с повдигнати обвинения в измами и укриване на доходи, но вместо да стои зад гърба й, Рончев се измъкна по терлици и я остави да се оправя. Даже я насади.

Оттогава Каканашева не е споменавала за друг мъж и от години се обяснява в любов на... самата себе си. До степен на пълно умопомрачение, защото всеки е нормално да се обича, но не е нормално да си праска любовните излияния към собствената си персона в нета.

И ето, че днес Мегз, която след Рончев паяжина хвана, показа видимо здрав мачо, на име Иво, който е новото й гадже. Потребители им честитиха, но не пропуснаха да се възхитят на смелостта на Иво да се захване с жена като Мегз. Щастливи да са заедно!

Източник: Crimesbg.com