Хайде, честито! Мъжът на Елена Йончева - архитектът Пламен Тодоров стана татко за втори път, но бебето не е от евродепутатката, а от младата му любовница Виктория. Малчуганът се е появил на света преди близо месец, а тези дни самата Вики пусна снимки с бебока в мрежата.

Любопитното е, че никой не е знаел за бременността на младата жена, която е криела усърдно от чужди погледи и се е носела само в дълги и много широки дрехи. Пламен Тодоров също не е споделял с никого, че ще става татко.

Взрив: Мъжът на Елена Йончева стана татко, любовницата му роди преди дни! (пълни подробности + МНОГО СНИМКИ)

Предполага се, че най-голяма е била изненадата за тази, която го дари с първата му рожба - Елена Йончева. Близки до нея споделиха, че за разлика от отношенията й със Сергей Станишев, с когото се разделиха след дълга връзка, но останаха приятели, с Пламен тя изобщо не контактувала.

Взрив: Мъжът на Елена Йончева стана татко, любовницата му роди преди дни! (пълни подробности + МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата имат своя син, който вече е на седем годинки и беше плод на успешен ин витро опит. Елена го роди, когато бе на 52 години, но за щастие всичко с бременността й и бебето се разви нормално.

Взрив: Мъжът на Елена Йончева стана татко, любовницата му роди преди дни! (пълни подробности + МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Пламен, който е с 11 години по-млад от Йончева, започна да й слага рога с Виктория няколко години след появата на сина им, а Елена отказа да търпи това и се разделиха. И до днес обаче те не са обявили публично тази раздяла като някои от познатите им вярваха, че са още заедно.

Е, раждането на Виктория и тези снимки доказват обратното. Да е здраво бебето!