Плеймейтката Ася Капчикова се е върнала в помаклъка, сиреч в родния си Девин, натирена от мъжа си. Както знаем, тя криеше самоличността му още от самото начало и така и не се показа с него и до днес. Въпреки че му роди три деца, трима сина.

Сега се разбира, че половинката й се казва Ивайло и е ресторантьор, на когото са кръстени и момчетата със странните имена Ивиан, Ианик и Ириан - как ги измисли Капчикова, един Господ знае... Мъжът на бившата Крисковица бил на 55 години, но спортна натура и доста запазен, възрастта не му личала.

Близки до изгонената Ася разкриха, че онзи е много богат, но и избухлив човек, който често пъти скачал на Капчикова - не само вербално, разбира се. От какво точно се е вбесил сега, че да я изрита от дома си само с дрехите на гърба й, не е ясно, но е факт, че Ася се върнала при майка си в Девин без пукната пара, а децата останали при баща си.

"Той й ги взе и заяви, че не е достойна да се грижи за тях. Той е поел грижите като има и детегледачки, които правят всичко за децата. Може би някои по-разкрепостени снимки, изказвания или флиртове на Ася, са си казали думата", коментират запознати.

Помним, че през пролетта на миналата година Ася Капчикова си позволи да се пусне доста разголена в мрежата и явно подобни неща са дошли в повечко на мъжа й...

Източник: Уикенд