Димитър Рачков успя. Най-после зарадва мама Станка като й доведе снаха по мерак. Да, това е новата му изгора Камелия Андонова, която още в началото се понравила на възрастната дама. То, всъщност, горката Станка всяка щеше да хареса, само да не е Анита Димитрова, която повече прилягаше по възраст на внука й...

Взрив! Майка му я хареса, а Анита й се изсмя: Вижте новата жена до Димитър Рачков! (МНОГО СНИМКИ на Камелия)

Камелия е на 35 години и има сладкарски цехове, както в София, така и на морето. А двамата с Рачков бяха засечени преди дни да си гукат и страстно да се натискат в черноморския ни курорт Лозенец. Рачето видимо изглеждаше щастлив, спокоен и буквално сияещ - такъв, какъвто не сме го виждали, може би от най-добрите му години с Мария Игнатова.

Взрив! Майка му я хареса, а Анита й се изсмя: Вижте новата жена до Димитър Рачков! (МНОГО СНИМКИ на Камелия) - Снимка 2

Андонова също е доста по-млада от Рачков, но поне е жена на зряла възраст, а и изглежда далеч по-сериозна и стилна от Анита. Блондинката и Митко бяха карикатура един до друг, а според дори най-близките му приятели, тя просто целяла славата и парите му.

Взрив! Майка му я хареса, а Анита й се изсмя: Вижте новата жена до Димитър Рачков! (МНОГО СНИМКИ на Камелия) - Снимка 3

С Камелия той се познава от едно старо кулинарно предаване преди време, което се казваше "Бейк оф" и беше сладкарско състезание. Между двамата обаче едва наскоро се зародили чувства, а Димитър все говорел, че всичко е станало, когато му е дошло времето.

Взрив! Майка му я хареса, а Анита й се изсмя: Вижте новата жена до Димитър Рачков! (МНОГО СНИМКИ на Камелия) - Снимка 4

Камелия правеше стайлинга на настоящото "Като две капки вода", а преди е работила и в банка. "Абе, готина жена, милиони пъти повече му пасва", коментират близки до Рачков. Само бившата му Анита се изсмяла и заявила пред дружки, че тази не може и на пръста й да стъпи. Дали?!