Марта Вачкова кара втори пуберитет, хлътна като тийнейджърка по 30-годишен оператор!

Една от любимите комедийни актриси на България - чаровната Марта Вачкова скандализира обществеността и близките си с новото си любовно увлечение. Дъщерята на великия Григор Вачков явно кара втори пуберитет - в противен случай няма как да си обясним залитането й по 20 години по-младия от нея оператор Димитър Радев. Който на всичко отгоре е и семеен с дете. За аферата им разкриха източници, близки до актрисата.

Двамата се запознали на коледния купон, организиран от БНТ в известен столичен ресторант. А искрата между младия Димитър Радев и Марта Вачкова пламнала пред очите на всички, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333290" align="alignright" width="300"]Марта Вачкова Марта Вачкова се превърна в тийнейджърка досущ като щерка си Рада[/caption]

"Марта такава не сме я виждали. Та тя приличаше на развълнувано девойче. Още след първия час от запознанството им, двамата се оттеглиха в едно от ъгълчетата на масата и не спряха да се задяват, смеят и шушукат на уше. Марта се червеше почти на всяка дума и наистина изглеждаше омагьосана от Димитър", разказват колеги на водещата и бивш кадър на "Ку-ку".

Това обаче било само началото, тъй като връзката на Марта Вачкова с красавеца се задълбочила дни по-късно. Двамата редовно били засичани на интимни обяди и вечери, а кулминацията на всичко било, когато дъщерята на Марта Вачкова - Рада Миладинова случайно открила буквално мръсни съобщения на телефона й, пише вестник "Всеки ден".

Съдържанието на смс-те било откровено провокативно като в тях се говорило единствено за креватни преживявания и удоволствията, които Марта искала да достави на партньора си.

"Още помня как ме взриви. Усещам те в себе си и го искам отново и отново" - този и още няколко подобни смс-а накарали Рада Миладинова да се изчерви от срам и моментално да избяга от телефона на майка си като подплашена. Не е ясно какво точно й е обяснила Марта Вачкова, но нейни приятели са категорични, че занапред ще трябва по-добре да брани личните си вещи. Или поне докато трае тази греховна любов със семейния оператор.