Бясна ревност е обзела съпругата на Ненчо Балабанов. Катрин се страхува жестоко да не би мъжът й да й кръшне с партньорката си на екран Мария Игнатова.

Двамата водят „Звездите в нас“ в ефира на Нова телевизия, а това не се нравело на по-младата жена на актьора. Тя намирала Мария за безумно красива и била убедена, че няма мъж, който да й устои.

Игнатова също е омъжена, но нещата между нея и Ивайло Цветков - Нойзи не вървят от известно време. Той е пълен лентяй у дома, а и изобщо не е романтичен, което не се харесва на блондинката.

Катрин била сигурна, че Ненчо ще й изневери с Мария при първа възможност. Затова не е никак случайно, че на всяко предаване е в трибуните. Тя държи изкъсо актьора, защото очевидно го смята за желан от жените мъж, макар това да не си е личало досега.

Ревността на Катрин започнала да дразни Ненчо, който смятал, че никога не е давал повод за съмнения у нея. Това все повече тровело брака им и дори се стигнало и до няколко скандали, което е неприсъщо за Балабанов, който се слави като много спокоен човек.

Това е втори брак за актьора. От първата си жена Ралица той има 16-годишен син. Очаква се, че скоро ще има и още едно дете, след като отново е семеен.