Доста време мина вече от последния епизод на "Ергенът", но понеже такъв резил не сме виждали в нито един сезон - не само у нас, а и в чужбина, Алек Младенов продължава да е интересен за хората. Нещо повече - откакто се подразбраха реалните му предпочитания и наклонности, коментарите и меметата се множат.

Всъщност няма лошо. Алек има правото да обича, когото си поиска и да има връзка с когото си поиска, било то и с мъж. Нямаше обаче правото да подлива вода на толкова много жени и най-вече да се изгаври брутално с Магдалена Томова и Ндежда Вишева. На това нямаше право.

Изглежда той и майка му са взели присърце бъзиците и шушуканията на хората, затова се оказа, че са измислили начин да "изчистят името" на синковеца. И това, разбира се, било идея на Ксения Младенова. Тя именно подшушнала да се изфабрикува измислен чат, в който познати на Алек привидно си говорят и разкриват информация за негова приятелка в живота.

Помним, че вчера излезе как Алек молил момичето с смс да се съберат отново, защото в предаването никоя не била като нея и не му харесала. Глупости! Такъв чат реално няма, а Ксения направила всичко възможно, за да свали от синчето си определението "гей". Що, бе, Алек, вече сме в 21 век, защо да не си признаеш и да живееш спокойно, питат в нета.

Източник: Crimesbg.com