Георги Милчев - Годжи може да се окаже освободен от Евгени Димитров - Маестрото

Луд скандал се е заформил между Маестрото и Годжи. Двамата са част от четиричленното жури, което определя коя група ще подгрява концерта на 25 април. Засега обаче те никак не се разбирали в това си начинание. Непрестанно имали спорове относно вижданията си за състезателите. Това, което вбесявало най-вече Евгени обаче, било надменното отношение на Георги, сякаш той бил най-важният в журито. Всъщност точно Маестрото е определен от Слави Трифонов за основното лице на журито, но явно Милчев не го приемал.

"Годжи не се намира в добър период от живота си и това се вижда по реакциите му. Често изглежда строг към участниците и им прави абсурдни забележки и критики." - споделя фен на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_336080" align="alignright" width="300"]Евгени Димитров - Маестрото вдигна мерника на Георги Милчев - Годжи Евгени Димитров - Маестрото вдигна мерника на Георги Милчев - Годжи[/caption]

Точно това поведение на китариста вбесявало Евгени Димитров. Той считал, че не стига, че Годжи не го уважавал като негов началник в случая, а и се държал зле с групите. Маестрото смятал, че Георги много се е вживял в ролята си на жури, понеже рядко му се случва да го поставят на подобна позиция.

Според слуховете обаче има причина Годжи да се държи така зле и тя е любовна мъка. Както Kliuki.bg писа, бившата съпруга на музиканта му би шута наскоро за втори път, което просто го е смазало психически. Липсата на физически ласки от жена през последния месец допълнително е натоварила Годжи.

"Много му се насъбра. Няма никакъв шанс в любовта това момче. Години наред се забъркваше с неподходящи жени." - смята позната на китариста.

Евгени Димитров обаче не го интересувало, че Годжи има лични проблеми или че се познават с него от тийнейджъри. Маестрото считал, че когато се върши работа, трябва да се прави максимално качествено. Затова той вече обмислял дали да не освободи Годжи от комисията, което ще е удар под кръста за Георги Милчев.