Наред с победите и загубите си на корта, Григор Димитров буди масов медиен интерес с любовния си живот. Ами, не се кротна наш Гришо и нова е. За разлика от най-великия Новак Джокович, например, който е верен на една жена от години и си гледа тениса, нашето момче го перат яко хормоните.

Най-новата му връзка обаче разбуни духовете и заплашва да му донесе адски ядове. Сред всички огнени жени, с които е бил, сега Гришката потъна в дяволските прелести на румънката Мадалина Ганеа. А "дяволски" се оказва съвсем правилно, защото Мади излезе не просто огън мацка, а такава, от която трябва да бягаш с 300 (както са го правили много известни мъже досега).

Взрив! Лолита потвърди: Гришо се насади на психично нестабилна, платена жена! (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

Медиите в цял свят гърмят, че Мадалина е платена жена, която няма нищо общо с повечето от световните величия, с които просто е преспала и са й платили. На всичко отгоре се разбра, че Ганеа е психически нестабилна като имала навика да изпада в пристъпи на луда истерия и стигала дотам, че да си удря главата в стените...

Всичко това беше потвърдено и от бившата на Гришо - Лолита Османова, която намекна преди дни, че всеки прави своите избори и Димитров ще си носи последиците от аферата с тази жена.

"Правиш се на хитра, но си толкова глупава, прозрачна и лесна. Радвам се, че не съм минала през толкова легла с бързината на светкавица", иронично подметнала Лолита. А как Гришо приема разкритията за любимата си... вероятно още никак, прекалено много го е подпалила.