Лидия и Атанас Колев май вече не са двойка, а новината се разнесе след последните снимки на чалга певицата, които са многозначителни. Докато беше с рапъра, Лидка с пластичните операции (има поне дузина от ранна възраст), се показваше като скромно и мило момиче. Никакви разчепатености, никакво показно на плът, нищо...

Днес обаче тя се снима в поза, която би изчервила мнозина като буквално се е разкрачила или разчекнала - както ви харесва, така го наречете. Лидия уж показва любовта си към спорта, но... хайде, нема нужда чак дотам...

Взрив!! Лидия се разкрачи: Това е за всички мъже! (би ли шута на Атанас Колев - СНИМКИ)

"Това е за всички мъже, тоест за всички хора, които искат животът им да е по-хубав, а не да се превръщат в амеби", чурулика Лидийка, само че забрави, че по-скоро в амеба те превръща липсата на ум, а не толкова на спорт. Но й е простено, фолкаджийка е все пак.

Фотото разгорещи мераклиите в нета като коментарите към певицата са от пъстри по-пъстри, а в доста случаи и откровено вулгарни. Близки до чалгарката подшушнаха, че между нея и Атанас Колев е свършено и това е начинът на Лидия да му покаже, че тръгва на лов за "прясно месо".

"Само не ни се мисли каква ще му е реакцията на Насето и как ще избухне като й види резила. Като нищо ще я намери и ще стане адски скандал", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com