Дивна дори не е отишла да види уж приятелката си Кристин Илиева!Дивна и Кристин Илиева се водеха приятелки

. Или поне така е смятало пострадалото в тежката катастрофа на певицата момиче. Днес обаче, когато прекрасната Криси се бори за живота и краката си в болницата, от уж приятелката й Дивна няма и следа. [caption id="attachment_403922" align="alignright" width="300"]Дивна Лелята на Кристин Илиева с разтърсващо писмо до Дивна[/caption] Отвратителното поведение на младата певица погнуси много от потребителите в мрежата. И накара лелята на Кристин Илиева да изригне в мрежата. Ето какво написа Изабела Господинова в писмото си до Дивна: "До едно момиче Дивна, Дълго опитвах да задържа за себе си това което ще напиша! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това , което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два тл разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар.

В каквото и състояние да се намираш заради стореното , състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по тежко . Но тя се бори и няма да се предаде . Колко по леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент .

Каквото и да се е случило тя е жива , а вие бяхте приятелки . Приятелите са заедно и в добро и в зло . И точно в нещастието , което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско . Ти трябваше и трябва да си до нея , да лекуваш душата ѝ да не я предаваш ! Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне , замръзнали щъркели , прегазени кучета ! Браво на родителите на тези деца ! Ти трябваше да си до твоята приятелка , дори и някой да те обвинява , трябваше да изтърпиш в името на приятелството . Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче , което е пример за много български деца ! Нашата Кристин ще мине през този Ад . Тя ще се бори , ще се бори заради себе си и всички които я обичат . Крехкото ѝ тяло крие огромна сила ! На теб желая достойнство , за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел ! Ти трябва да си там до нея !", написа лелята на Кристин Илиева.